Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

We zijn weer open! 

Vanaf 1 juni is ons restaurant weer open voor zelfgemaakte taartjes, de lekkerste koffie en thee en niet te vergeten bijzonder lekker eten! Voor het restaurant geldt dat je wel moet reserveren en je blijft natuurlijk nog even thuis als je neusverhouden bent of moet hoesten. 

Bij lekker weer mag je natuurlijk op ons terras plaats nemen, maar ontsmet wel even je handen voor je gaat zitten. We hebben overal handpompjes staan met desinfecterende gel en ontsmetten onze tafels en menukaarten na ieder bezoek. Zo blijft het voor iedereen veilig om bij ons te komen genieten

 Afhalen

Natuurlijk kun je ook nog steeds een lekkere maaltijd afhalen. Op woensdag en donderdag zijn we er tot 17:00 uur en hebben we altijd broodjes, soep, quiche en salades om thuis een gezonde en makkelijke maaltijd mee te maken.

Op vrijdag en zaterdag kun je tussen 17:00 en 19:00 uur een warme maaltijd afhalen. Kijk op onze pagina maaltijden om te zien wat er op het menu staat.Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

18-03-2019

Quiznight 20 april 2019

Zaterdag 20 april as. wordt er Bij Elles een Quiznight georganiseerd!
De Quiz start om 16:00 uur en bestaat uit 8 ronden van 10 vragen, waarvan 1 ronde natuurlijk gewijd is aan Goeree Overflakkee! Tijdens de quiz kun je van de kleine kaart wat te eten bestellen en natuurlijk hebben we onze uitgebreide bier- en wijnkaart.
Een team mag uit maximaal 4 personen bestaan. Deelname voor dit event is
€ 10,00 per team.
Voor de winnaar is er natuurlijk een mooie prijs en eeuwige roem!
Je kunt je aanmelden via: info@bijelles.nl of via het contactformulier op deze website.
Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 8 teams meedoen!Terug naar overzichtVoor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.