Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Breaking news 

Bij Elles sluit haar deuren... maar opent een raam! Ja, het is jammer maar waar, na vijf fantastische jaren aan de Nieuwstraat gaat het Bij Elles-restaurant sluiten. Helaas is het voor ons op deze manier niet meer te doen. Wat hebben we genoten van al die lieve, leuke en gezellige klanten die we hebben mogen ontvangen, die door de jaren heen eigenlijk meer vrienden van Bij Elles zijn geworden. We zullen jullie ontzettend missen. Maar ho, niet getreurd, want eten koken is én blijft mijn grote passie, en daarom gaat Bij Elles door als cateraar. Je kunt nog steeds bij mij terecht voor de heerlijkste gerechten, hapjes, high tea’s en taarten om van je feestje iets speciaals te maken. Alles natuurlijk met liefde vers gemaakt, met lokale en eerlijke ingrediënten. Dit nieuwe hoofdstuk brengt ook weer genoeg nieuwe ideeën met zich mee. Samen met partner-in-crime Karin borrelt en bruist het al weer in onze hoofden... Houd ​www.bijelles.nl​ en onze socials in de gaten voor alles wat komen gaat. En natuurlijk bellen of een berichtje sturen als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn!
Voor nu gaan we er nog even tegenaan, en daarna afronden en afsluiten. Op vrijdag en zaterdag 11 en 12 december zijn de deuren van Nieuwstraat 40 echt voor de laatste keer open. We verkopen dan ook een deel van de inboedel, dus kun je geen afscheid nemen, is dit de kans om een stukje van Bij Elles in huis te halen.
Graag zien we jullie natuurlijk nog een keer voor de afhaal, of gewoon om even (tijdelijk) afscheid te nemen. Namens het hele Bij Elles-team bedankt voor de mooie jaren! Het was met recht een avontuur; op naar het volgende.

Deze week nog beperkte openingstijden voor een lekkere afhaalmaaltijd. Op woensdag en donderdag zijn we er tussen 16:30 en 18:00 uur.

Op vrijdag en zaterdag is er tussen 17:00 en 19:00 uur Surinaamse roti en een wisselende dagmaaltijd om af te halen. Kijk op onze pagina maaltijden om te zien wat er op het menu staat.Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws

Er zijn momenteel geen berichten.
Voor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 4 tot 8 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.