Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Ahalen en bezorgen

Ook wij hebben onze dienstverlening aangepast in verband met de bestrijding van het corona-virus. Even geen lekkere lunch, taartjes en vers bereide maaltijden om in ons gezellige restaurant te nuttigen. Maar we koken nog steeds met liefde voor jullie!
Tot 28 april hebben we een afhaal- en bezorgservice op vrijdag en zaterdag.  Kijk hier voor onze dagmaaltijden. Wel even van te voren bestellen, want we hebben niet echt veel op voorraad deze dagen. Je kunt je bestelling opgeven via elles@bijelles.nl of via het contactformulier op deze website.
Vermeld je naam, mobiele nummer, dag waarop je wilt afhalen en het aantal maaltijden vlees of vega. Wil je het thuis gebracht hebben? In Middelharnis en Sommelsdijk doen we een bezorgrondje tussen 17:00 en 19:00 uur dus geef dan ook je adres door.

Kom je afhalen, zorg er dan voor dat je niet met meer dan 3 personen tegelijk binnen bent. Natuurlijk kun je bij ons contactloos betalen of pinnen en voor de bezorgmaaltijden sturen we een tikkie.


 . 

 

 


Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

18-03-2019

Quiznight 20 april 2019

Zaterdag 20 april as. wordt er Bij Elles een Quiznight georganiseerd!
De Quiz start om 16:00 uur en bestaat uit 8 ronden van 10 vragen, waarvan 1 ronde natuurlijk gewijd is aan Goeree Overflakkee! Tijdens de quiz kun je van de kleine kaart wat te eten bestellen en natuurlijk hebben we onze uitgebreide bier- en wijnkaart.
Een team mag uit maximaal 4 personen bestaan. Deelname voor dit event is
€ 10,00 per team.
Voor de winnaar is er natuurlijk een mooie prijs en eeuwige roem!
Je kunt je aanmelden via: info@bijelles.nl of via het contactformulier op deze website.
Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 8 teams meedoen!Terug naar overzichtVoor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.