Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Ahalen en bezorgen

Ook wij hebben onze dienstverlening aangepast in verband met de bestrijding van het corona-virus. Even geen lekkere lunch, taartjes en vers bereide maaltijden om in ons gezellige restaurant te nuttigen. Maar we koken nog steeds met liefde voor jullie!
Tot 28 april hebben we een afhaal- en bezorgservice op vrijdag en zaterdag.  Kijk hier voor onze dagmaaltijden. Wel even van te voren bestellen, want we hebben niet echt veel op voorraad deze dagen. Je kunt je bestelling opgeven via elles@bijelles.nl of via het contactformulier op deze website.
Vermeld je naam, mobiele nummer, dag waarop je wilt afhalen en het aantal maaltijden vlees of vega. Wil je het thuis gebracht hebben? In Middelharnis en Sommelsdijk doen we een bezorgrondje tussen 17:00 en 19:00 uur dus geef dan ook je adres door.

Kom je afhalen, zorg er dan voor dat je niet met meer dan 3 personen tegelijk binnen bent. Natuurlijk kun je bij ons contactloos betalen of pinnen en voor de bezorgmaaltijden sturen we een tikkie.


 . 

 

 


Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

06-05-2020

MOEDERDAG !

Wat is er fijner dan je allerliefst moeder te verwennen met een heerlijke brunch, waar ze heerlijk van kan genieten aan een gezellig gedekte tafel in huis. Wij hebben daar natuurlijk iets lekkers voor bedacht;
de Bij Elles Moederdag brunchtas, boordevol lekkere brunchhapjes uit eigen keuken en onze huisleverancier Spelt Bakkers. Wat zit er allemaal in de tas?
- taartje
- groentenbagel belegd met jonge kaas van de Westplaat, rucola en snoeptomaatjes
- zoete aardappelsoep met geroosterde paprika en tomaat
- beker verse fruitsalade
- mini roll-up pizza
- kleine verrassingshapjes zoet en hartig
- bio sapje

De tas is te bestellen voor €21,95 p.p.

Als er kids mee willen snoepen dan hebben we voor hun een heerlijk pakket voor €7,95 met
- pannekoekje op stok met aardbeien
- cupcake
- bio appelsap

Geef je bestelling uiterlijk vrijdag door op elles@bijelles.nl
Je kunt afhalen tussen 10:00 en 12:00 op 10 mei en in Middelharnis en Sommelsdijk bezorgen we gratis.
Voor €2,50 kun je je brunchtas ook laten bezorgen in de omringende dorpen.Terug naar overzichtVoor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.