Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Ahalen en bezorgen

Ook wij hebben onze dienstverlening aangepast in verband met de bestrijding van het corona-virus. Even geen lekkere lunch, taartjes en vers bereide maaltijden om in ons gezellige restaurant te nuttigen. Maar we koken nog steeds met liefde voor jullie!
Tot 28 april hebben we een afhaal- en bezorgservice op vrijdag en zaterdag.  Kijk hier voor onze dagmaaltijden. Wel even van te voren bestellen, want we hebben niet echt veel op voorraad deze dagen. Je kunt je bestelling opgeven via elles@bijelles.nl of via het contactformulier op deze website.
Vermeld je naam, mobiele nummer, dag waarop je wilt afhalen en het aantal maaltijden vlees of vega. Wil je het thuis gebracht hebben? In Middelharnis en Sommelsdijk doen we een bezorgrondje tussen 17:00 en 19:00 uur dus geef dan ook je adres door.

Kom je afhalen, zorg er dan voor dat je niet met meer dan 3 personen tegelijk binnen bent. Natuurlijk kun je bij ons contactloos betalen of pinnen en voor de bezorgmaaltijden sturen we een tikkie.


 . 

 

 


Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

18-03-2019

We're hiring

Wij zoeken een aantal leuke en professionele medewerkers voor in de bediening.
Je vindt het leuk om een gesprek aan te gaan met gasten, ziet het als een uitdaging snel uit te vinden wat hun smaak is en zorgt ervoor dat ze met een lach weggaan én weer terugkomen. Je werkt snel en secuur en kunt wel tegen een beetje tijdsdruk. Je hebt ervaring in de horeca en bent daardoor zelfverzekerd in hoe je dingen aanpakt, zoals drankjes klaarmaken en de bediening.

Daarnaast heb je feeling met het concept van Bij Elles: een lokaal bedrijf waar alles vers en zelfgemaakt is, zoveel mogelijk met lokale en biologische producten. Je vindt het dan ook leuk om, naast je werk in de bediening, te helpen met de lunchgerechten of taarten te bakken (hadden we al gezegd dat je vaak moet voorproeven? ). Je hoeft niet bekend te zijn met verantwoord of vegetarisch koken, maar je vindt het wel leuk om je hier wat meer in te verdiepen. Zo kun jij klanten straks van alles vertellen over de verrassende maar bovenal lekkere dingen die je ze serveert.

Jij
• Bent minimaal 18 jaar;
• Hebt ervaring in de horeca;
• Bent vriendelijk, vlot en hebt een professionele houding;
• Kan minimaal 2 à 3 dagen in de week werken (gemiddeld tussen de 12 en 20 uur per week) en bent uiteraard bereid om ook in het weekend (vrijdag en zaterdag) te werken.

Wij bieden je een marktconform salaris volgens de horeca-cao, maar naast dat vooral een gezellige en knusse werkomgeving waarin veel ruimte is voor je eigen initiatief. En wat dacht je van al dat lekkere eten!

Word je enthousiast van deze vacature en denk je dat je geknipt bent voor Bij Elles? Dan ontvangen we graag je motivatie en cv op elles@bijelles.nl. Voor vragen over deze vacature kun je ook mailen of bellen naar 0187-663344. Het liefst natuurlijk niet rond lunchtijd.Terug naar overzichtVoor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.