Bij Elles


Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Welkom!

Bij ons kun je terecht voor lunch, taarten, verse maaltijden en ander lekkers om in onze gezellige eetwinkel te nuttigen óf mee te nemen. Maar we doen nog meer: denk bijvoorbeeld aan catering, high-tea en workshops. Nieuwsgierig? Kijk onder de verschillende categorieën of kom eens proeven! Van woensdag tot zaterdag is onze eetwinkel te Middelharnis voor publiek geopend. Buiten deze openingstijden zijn wij ook beschikbaar voor bestellingen en cateringopdrachten. Gezellig ongestoord bijkletsen onder het genot van een High Tea? Op dinsdagmiddag kun je vanaf 6 personen reserveren. 

Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 


Voor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Nieuws


Terug naar overzicht

18-03-2019

Quiznight 20 april 2019

Zaterdag 20 april as. wordt er Bij Elles een Quiznight georganiseerd!
De Quiz start om 16:00 uur en bestaat uit 8 ronden van 10 vragen, waarvan 1 ronde natuurlijk gewijd is aan Goeree Overflakkee! Tijdens de quiz kun je van de kleine kaart wat te eten bestellen en natuurlijk hebben we onze uitgebreide bier- en wijnkaart.
Een team mag uit maximaal 4 personen bestaan. Deelname voor dit event is
€ 10,00 per team.
Voor de winnaar is er natuurlijk een mooie prijs en eeuwige roem!
Je kunt je aanmelden via: info@bijelles.nl of via het contactformulier op deze website.
Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 8 teams meedoen!Terug naar overzicht


Events

Er zijn momenteel geen berichten.