Bij Elles


Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

Welkom!

Bij ons kun je terecht voor lunch, taarten, verse maaltijden en ander lekkers om in onze gezellige eetwinkel te nuttigen óf mee te nemen. Maar we doen nog meer: denk bijvoorbeeld aan catering, high-tea en workshops. Nieuwsgierig? Kijk onder de verschillende categorieën of kom eens proeven! Van woensdag tot zaterdag is onze eetwinkel te Middelharnis voor publiek geopend. Buiten deze openingstijden zijn wij ook beschikbaar voor bestellingen en cateringopdrachten. Gezellig ongestoord bijkletsen onder het genot van een High Tea? Op dinsdagmiddag kun je vanaf 6 personen reserveren. 

Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 


Voor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Nieuws


Terug naar overzicht

24-12-2019

Kerstreces

Van 24 december 2019 tot en met 7 januari 2020 zijn wij gesloten. Tijd om op te ruimen, schoon te maken, vervelende administratieve klussen aan te pakken, uit te rusten, de feestdagen doorbrengen met onze allerliefste familie en vooral nieuwe plannen smeden om het in 2020 allemaal nog leuker en lekkerder te maken! Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een spetterend mooi en heerlijk nieuwjaar.
Lieve groeten van het hele team van Bij EllesTerug naar overzicht


Events

Er zijn momenteel geen berichten.