Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Bij Elles - veel meer dan een broodje!

We zijn weer open! 

Vanaf 1 juni is ons restaurant weer open voor zelfgemaakte taartjes, de lekkerste koffie en thee en niet te vergeten bijzonder lekker eten! Voor het restaurant geldt dat je wel moet reserveren en je blijft natuurlijk nog even thuis als je neusverhouden bent of moet hoesten. 

Bij lekker weer mag je natuurlijk op ons terras plaats nemen, maar ontsmet wel even je handen voor je gaat zitten. We hebben overal handpompjes staan met desinfecterende gel en ontsmetten onze tafels en menukaarten na ieder bezoek. Zo blijft het voor iedereen veilig om bij ons te komen genieten

 Afhalen

Natuurlijk kun je ook nog steeds een lekkere maaltijd afhalen. Op woensdag en donderdag zijn we er tot 17:00 uur en hebben we altijd broodjes, soep, quiche en salades om thuis een gezonde en makkelijke maaltijd mee te maken.

Op vrijdag en zaterdag kun je tussen 17:00 en 19:00 uur een warme maaltijd afhalen. Kijk op onze pagina maaltijden om te zien wat er op het menu staat.Bijna alles wat je bij ons kunt eten maken we zelf; dit betekent vers en puur eten. Wij vinden het belangrijk dat er achter producten een goed verhaal zit. We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van producten van Goeree-Overflakkee en omstreken. Benieuwd wie onze leveranciers zijn? Kijk dan onder het kopje 'Over ons'. 

 

Nieuws


Terug naar overzicht

06-05-2020

MOEDERDAG !

Wat is er fijner dan je allerliefst moeder te verwennen met een heerlijke brunch, waar ze heerlijk van kan genieten aan een gezellig gedekte tafel in huis. Wij hebben daar natuurlijk iets lekkers voor bedacht;
de Bij Elles Moederdag brunchtas, boordevol lekkere brunchhapjes uit eigen keuken en onze huisleverancier Spelt Bakkers. Wat zit er allemaal in de tas?
- taartje
- groentenbagel belegd met jonge kaas van de Westplaat, rucola en snoeptomaatjes
- zoete aardappelsoep met geroosterde paprika en tomaat
- beker verse fruitsalade
- mini roll-up pizza
- kleine verrassingshapjes zoet en hartig
- bio sapje

De tas is te bestellen voor €21,95 p.p.

Als er kids mee willen snoepen dan hebben we voor hun een heerlijk pakket voor €7,95 met
- pannekoekje op stok met aardbeien
- cupcake
- bio appelsap

Geef je bestelling uiterlijk vrijdag door op elles@bijelles.nl
Je kunt afhalen tussen 10:00 en 12:00 op 10 mei en in Middelharnis en Sommelsdijk bezorgen we gratis.
Voor €2,50 kun je je brunchtas ook laten bezorgen in de omringende dorpen.Terug naar overzichtVoor de maaltijden van de week, klik je hier

Kookworkshops

Heb je ook een clubje enthousiaste kookliefhebbers (je hoeft echt niet veel ervaring te hebben) en wil je graag wat meer leren in de keuken en een gezellige avond hebben, informeer dan eens bij ons naar de mogelijkheden. We organiseren besloten kookworkshops voor kleine groepen van 6 tot 10 personen, klik hier voor meer info.  

Events

Er zijn momenteel geen berichten.