Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu


Woensdag 23/5

Quiche met spek en prei of vega met courgette, doperwt en noten geserveerd met een rode koolsalade..

Donderdag  23/5 Aanschuiftafel

Thaise viscurry met rijst en groenten, ook in veganversie.

Vrijdag 25/5

Indonesische rendang met een sambal-eitje, sajoer en rijst. We maken ook en veganversie met seitan. 

Zaterdag 26/5

We zijn vanaf 11:30 geopend voor de lunch, maar kom ook zeker eens van onze lekkere wijnen en speciale biertjes proeven. We hebben een heerlijk borrelplankje en vergeet niet onze homemade hamburger / bonenburger. 


Al onze maaltijden zijn minimaal 500 gram, een maaltijd kost €12,50. Bestel door te bellen naar 0187-663344 of stuur een berichtje via onze Facebook pagina. We hebben bijna altijd een vegetarische maaltijd en in overleg kunnen we ook een vegan-optie aanbieden.

Diepvriesmaaltijden

Je wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.