Bij Elles


Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Maaltijden afhalen kan altijd, maar voor €12,50 kun je bij ons een heerlijke dagmaaltijd komen eten. Op vrijdag kun je ook wat uitgebreider komen tafelen met vooraf  keuze uiteen soepje of salade en voor het dessert hebben we ijs, taart of onze overheerlijke koffies met slagroom en caramelsiroop of een likeurtje.

Natuurlijk hebben we ook altijd een vegetarisch alternatief.


Woensdag 13/11


Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus met risi e bisi (rijst met erwtjes) en gegrilde groenten. Liever geen vlees dan hebben we natuurlijk ook vegetarische versie.

Donderdag  14/11

Courgettini, spaghetti van courgette met een heerlijk room-paddenstoelensausje en kip of vegakipstuckjes. Oh en dit gerecht is dus koolhydraatarm!

Vrijdag 15/11


.TGIF we loooove risotto! dus dat mag niet ontbreken deze week; met geroosterde pompoen en citroen-tijmkip of veganrisotto met lekker veel paddenstoelen.


Je wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.