Bij Elles


Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Maaltijden afhalen kan altijd, maar voor €16,50 kun je bij ons een driegangenmenu komen eten. Vooraf hebben we keuze uit een soepje of salade en voor het dessert hebben we ijs, taart of onze overheerlijke koffies met slagroom en caramelsiroop of een likeurtje.

 Niet zo'n grote eter, alleen de hoofdmaaltijd mag natuurlijk ook.


Woensdag 5/6


Lasagne met spinazie, ricotta en ham of vegetarisch met tomaat, zoete aardappel en aubergine, geserveerd met een salade. 

Donderdag  6/6

Marokkaanse kipstoofpot met couscous en gegrilde groenten, ook in veganversie met kipstuckjes.

Vrijdag 7/6


Vrijdagavondmenu: vooraf een soepje, pulled chicken in een pitabroodje met coleslaw of vegan pulled jackfruit en boerderij-ijs toe.Je wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.