Bij Elles


Bijzonder lekker eten
 

Dagelijks verse maaltijden

Op de dagen dat onze eetwinkel open is maken wij een lekkere, voedzame en gezonde maaltijd. Het is eten wat de pot schaft, maar we hebben altijd een vlees- en vega(n) variant. Onze inspiratie komt van over de hele wereld: de ene dag maken wij een stamppot, de andere een Indiase curry. Maar altijd vers én puur! Je kunt de maaltijd gezellig bij ons nuttigen, maar warm of koud afhalen kan ook vanaf 17:00 uur. Het is raadzaam om een maaltijd te reserveren, want op is op.

Weekmenu

Maaltijden afhalen kan altijd, maar voor €12,50 kun je bij ons een heerlijke dagmaaltijd komen eten. Op vrijdag kun je ook wat uitgebreider komen tafelen met vooraf  keuze uiteen soepje of salade en voor het dessert hebben we ijs, taart of onze overheerlijke koffies met slagroom en caramelsiroop of een likeurtje.

Natuurlijk hebben we ook altijd een vegetarisch alternatief.


Woensdag 9/10


Siciliaanse pompoenstoofpot met kikkererwten, couscous en yoghurtdip

Donderdag  10/10

Turkse köfte van rundgehakt met aardappeltjes uit de oven en rode coleslaw, natuurlijk ook in een veganversie

Vrijdag 11/10


Een hartverwarmende ovenschotel van zalm met laurier-zuurkoolkorst en aardappel-pastinaakpuree. Niet zo’n visliefhebber, dan maken we ook een heerlijke schotel met saucijsjes.Je wilt natuurlijk altijd wat lekkers van ons achter de hand hebben. Dan komt het goed uit dat wij ook huisgemaakte diepvriesmaaltijden hebben! Vraag in onze winkel naar het actuele assortiment.