Bij Elles

Bijzonder lekker eten
 

High Tea

Vrienden, de lekkerste hartige én zoete hapjes en onbeperkt theeleuten - klinkt als de perfecte combinatie. Laat het nou net zo zijn dat wij deze drie dingen samen brengen in de Bij Elles High Tea! Bij onze high tea weet je 100% zeker dat alles wat er op je bordje komt vers én zelfgemaakt is en zeg nou zelf; dat smaakt toch net wat lekkerder. Onze High Tea kost €21,95 per persoon en bestaat uit 10 zoete en hartige hapjes, bijvoorbeeld: soepje, miniquiche , broodje pain de mer met smeersels, prikkertje met dadel, wraprolletje, pannenkoek op een stokje, puntje vegan cheesecake, muffin.

En natuurlijk 3 soorten van de lekkerste thee om lekker lang van te kunnen genieten. Graag van tevoren reserveren zodat we alles vers kunnen maken.High Wine

Meer zin om te borrelen dan thee te leuten? We hebben ook een overheerlijk High Wine arrangement! Een uitstekend idee voor de zaterdagmiddag. De High Wine bestaat uit 1 fles wijn met de lekkerste borrelhapjes; quiche, wraprolletje, olijven, kaasjes, worst en verrassende hapjes en kost €27,50. Wederom van tevoren graag reserveren.

Workshops

You're never too old to learn! Wil jij in een gezellige en informele sfeer nieuwe dingen leren op culinair gebied? Of gewoon een gezellige avond met vrienden of familie? Denk dan eens aan onze workshops. Hieronder vind je een indicatie van de mogelijke thema's. Deze kunnen uiteraard op afspraak geboekt worden vanaf 4 personen tot maximaal 8. Neem voor meer informatie over de kosten en mogelijkheden contact met ons op.